Παρουσίαση στο newsbeast.gr

Είναι αναμφισβήτητα το νέο παγκόσμιο trend για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας μας. Ξεκίνησε από την Αμερική και σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.


Διαβάστε το άρθρο στο: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2418018/ti-ine-to-alkaliko-nero-ke-pos-bori-na-allaxi-tin-zoi-sas

..

Read more

Το αλκαλικό νερό ως μέσο πρόληψης του καρκίνου και άλλων ασθενειών

Το ανθρώπινο σώμα είναι αλκαλικό από το σχεδιασμό του αλλά όξινο κατά τη λειτουργία του. Κάθε ζωντανό κύτταρο στο σώμα δημιουργεί απόβλητα, τα οποία είναι όξινα. Τα θρεπτικά συστατικά από την τροφή μας παραδίδονται σε κάθε κύτταρο, τα κύτταρα καίγονται με οξυγόνο, ώστε να παρέχουν ενέργεια για να ζήσουμε. Οι θρεπτικές ουσίες καίγονται και γίνονται απόβλητα.Όλα τα προϊόντα αποβλήτων είναι όξινα. Ο οργανισμός αποβάλλει τα απόβλητα μέσω των ούρων, της χολής και της εφίδρωσης. Το σώμα μας δεν μπορεί να απαλλαγεί από το 100% αυτών των αποβλήτων που παράγει. Χωρίς σωστή αποβολή, τα όξινα απόβλητα γίνονται στερεά, όπως μικροτοξίνες, τοξίνες, μύκητες, βακτήρια και βλέννες. Αυτά συσσωρεύονται στο αίμα, στα όργανα και τους ιστούς μας. Αυτή η συσσώρευση στερεών αποβλήτων επιταχύνει την εξάντληση των ..

Read more

Είσαι αθλητής; Το αλκαλικό νερό θα απογειώσει τις επιδόσεις σου

Οι επαγγελματίες αθλητές και οι προπονητές αθλημάτων γνωρίζουν σήμερα ότι η η κατανάλωση αλκαλικού νερού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη γενική υγεία, στο αίσθημα ευεξίας, στη μείωση της κόπωσης, του πόνου, στην απώλεια βάρους και στην συνολική αθλητική απόδοση και το εντάσσουν ανεπιφύλακτα στα προγράμματα τους. Όταν ασκούμαστε, η αυξημένη χρήση του γλυκογόνου των μυών για την παραγωγή ενέργειας παράγει γαλακτικό οξύ, πυροσταφυλικό οξύ, και CO2, το οποίο μειώνει το pH των μυών μας, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την άσκηση λόγω της κόπωσης που προκαλείται από το όξινο περιβάλλον. Η συσσώρευση γαλακτικού οξέος, πρόσθετα, περιορίζει την παραγωγή του ΑΤΡ, του μορίου της ενέργειας Το αλκαλικό νερό είναι η λύση Η κατανάλωση αλκαλικού νερού μειώνει τη συσσώρευση οξύτητας κατά την άσκηση των ..

Read more

Αναδημοσίευση από το enikos.gr

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν πλέον να πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες, κι από ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα μόδα στο Hollywood!

Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καθημερινά «μυούνται» στο αλκαλικό νερό, είναι οι ευεργετικές ιδιότ..

Read more

Οι 5 σημαντικότεροι λόγοι για να ξεκινήσετε σήμερα την κατανάλωση αλκαλικού νερού!

Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης του πληθυσμού. Συχνά είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, και του άγχους. Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.

Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τις τοξίνες και να αποτοξινώσετε το σώμα σας είναι να ξεκινήσετε σήμερα την κ..

Read more